Домашна баница

300 гр


Домашен хляб

300 гр


Овче сирене

300 гр


Пълнени чушки

Свинско и говеждо месо, ориз


Агнешка чорба

250 гр


Агнешко печено

250 гр


Свинско печено

250 гр


Овнешко месо в сос

330 гр


Уштипци

Говеждо, свинско месо, кашкавал
250 гр


Гурманска плескавица

Говеждо, свинско месо, кашкавал,в було
250 гр


Национална къща "Иван"
кв. Просек, 18205 Нишка Баня, Сърбия
Teл: +381 (0)64 575 57 57

             


Web design by  Goxy
Goran Đorđević
+381 (0)64 11 373 18